Dateklogo

Om Datek

Datek_hovedkontor
Datek Wireless AS holder til på Kjeller rett utenfor Lillestrøm – mellom Oslo og Gardermoen. Velkommen!

Besøksadresse:
Instituttveien 6
2007 Kjeller

Postadresse:
Postboks 46
2027 Kjeller

Telefon: +47 92 03 80 00
Telefax: +47 63 89 29 01

Org.nr.: 944 690 883

Henvendelser til:

  • administrasjonen kan rettes til
  • salgsavdelingen kan rettes til
  • Supportavdelingen kan rettes til
    For veibeskrivelse, klikk her

Datek Wireless AS er et norskeiet selskap med spesialkompetanse innen maskin til maskin kommunikasjon (M2M), trådløs infrastruktur og systemer med behov for mobilkommunikasjon. Vi har lang erfaring fra komplekse prosjekter fra forstudier til implementering.

Målsettingen er å bidra til økt verdiskapning hos våre kunder gjennom nyttige, lønnsomme og pålitelige systemløsninger. Vi leverer til privat og offentlig sektor både i Norge og i Europa.

Datek er sterke på skreddersøm og leverer ofte en kombinasjon av egenutviklet og standard programvare. De ansatte er personer med bakgrunn fra teknologi, prosjektledelse og salg/markedsføring som samlet utgjør team med høy kompetanse og betydelig gjennomføringsevne.

Selskapet har spisskompetanse innen disse forretningsområdene:

  • Datafangst- og flåtestyringssystemer
  • Lysstyring
  • Meldingssystemer

Datek Wireless AS har blant annet levert løsninger for Mesta, Jernbaneverket, CargoNet, NSB, Statens vegvesen, Gardermoen Fuelling Service, Transportsentralen Lillestrøm, De norske Bokklubbene, Brønnøysundregistrene og mange norske kommuner.

Ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon eller presentasjon av selskapet

Jarl Eliassen (Styreleder)
Lederutdannelse og ledererfaring fra offentlige selskaper og som administrerende direktør i aksjeselskaper. Administrerende Direktør i Trafikanten AS.

Tom Scharning
Master of Science i kybernetikk. Bred erfaring fra IT og telecom bransjen. Tidligere konserndirektør i EDB Consulting Group, Senior partner i daVinici Consulting AS, administrerende direktør i SPCS-gruppen, daglig leder for Norge i Digital Equipment Corporation Norway AS, markedsdirektør i NetCom GSM AS. Styremedlem i flere bedrifter. Tidligere styreformann i IKT Norge og medlem av styret i Norges forskningsråd.

Odd Magne Gjerde
Partner i Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA. Gjerde har arbeidet som advokat siden 1986 og har en rekke styreverv.

Ketil Westgaard
Selskapets største aksjonær. Ingeniør i telekommunikasjon og data. Bred erfaring fra telekom-bransjen med spesiell erfaring og kompetanse på maskin til maskin-kommunikasjon

Ønsker du mer informasjon? Send oss en melding .

Aktuelt

Kontakt
oss

920 38000
Instituttveien 6 Postboks 46
N-2007 Kjeller,Norway
Tel: +4792038000, Fax: +4763892901